Akustikplader fås af høj kvalitet

​Hos Kelfae Lofter forhandler vi akustiklofter af høj kvalitet. Vi er specialister med en bred viden og kompetencer inden for salg af unikke akustikplader,  

T- skinnesystemer samt tilbehør som vi forhandler til alle typer kunder i  hele Danmark. 

Vores mangeårige knowhow i branchen har givet os stor erfaring med at samarbejde med arkitekter, entreprenører og tømmerhandlere – og vi har fået indgående kendskab til markedet, og hvad der efterspørges. 

Vi har et bredt program i akustiklofter, således vi kan efterkomme kundens ønsker.

for eksempel mineraluld, flådeloft, mineralfiber, metalgitter samt meget mere. Vores helt store force er akustikloft i T-skinnesstemer hvilket vi er blandt de førende som samarbejdspartner.

Bæredygtige akustikplader udvikles med omtanke

Har du brug for akustikplader, der er bæredygtige og udviklet og produceret med omtanke for miljøet, er vi blandt de førende eksperter i branchen. Når det kommer til akustiklofter, har vi sans for æstetik, design og funktionalitet.

Selvom et loft skal tjene et formål og give bedre akustik, må det stadig gerne se flot ud. Det har vi formået at skabe en bred palette af, hvorfor mange kvalitetsbevidste kunder finder os attraktive. ​Står du og skal bruge et nyt loft, hvor der er akustikplader, der bidrager til et forbedret lydniveau, er vi parate til at hjælpe og servicere dig.

Flot, praktisk og funktionelt

Med akustikplader er det muligt at skabe et helt nyt miljø i et rum. Loftet tjener en større funktion, end de fleste går og tror. Vi har hjulpet mange virksomheder med at få skabt den helt rigtige lyd i et lokale med et flot akustikloft, hvor lyden ikke forsvinder, lyder hul eller giver ekko.

 Vi analyserer lokalt med henblik på at udarbejde det rette materiale til det pågældende lokale. Sådan får du den bedste lyd. Ønsker du et flot loft, der har den rigtige akustik?

Kontakt os for at høre mere om vores mange unikke akustikplader. Ring til os på telefon 43 71 25 40​​​ eller skriv til ​kelfae@kelfae.dk

Om os

Vores mangeårige know-how i branchen, har givet os stor erfaring med at samarbejde med arkitekter, entreprenører og tømmerhandlere.​

Produkter

Vi har et bredt program i akustiklofter

 - for eksempel mineraluld, flådeloft, mineralfiber, Metalgitter lofter samt meget mere. 

Kontakt

Ønsker du yderligere information om lydabsorbtion, montageløsninger, tilbud eller lignende, så tag kontakt til os.

​Kelfae Lofter ApS | Hørskætten 14-16 • 2630 Taastrup | Telefon: 43 71 25 40 | Fax: 43 71 25 41 | E-mail: kelfae@kelfae.dk | www.kelfae.dk